Sverige Frilufsar 2017

Nu är det återigen dags för Barnängens årliga initiativ Sverige Frilufsar (tidigare kallad Hela Sverige Utflyktar).

Varför gör vi det?

Vi svenskar är aktiva av naturen. Det tycker vi på Barnängen är härligt. Svensk natur och utomhusaktiviteter med nära och kära är något vi verkligen gillar. Därför har vi startat Sverige Frilufsar där vi samlar godbitarna ur svenskarnas frilufsliv för att inspirera fler att njuta av naturen året om.

Vad kan du göra?

Var med och bidra med dina bästa frilufstips och glimtar från livet ute i det fria. Varje vecka belönar vi den bästa bilden med ett fint frilufskit. I slutet av vintern utser vi dessutom Årets Frilufsbild där vinnaren belönas med en skidresa för hela familjen.

Tillsammans inspirerar vi till fler vinteräventyr - stora som små!

 

Läs mer på www.sverigefrilufsar.se

Hela Sverige Badar 2016


Vi på Barnängen vill tacka för en fantastisk sommarkampanj med Hela Sverige Badar 2016.

Vi har haft otroligt många tävlingsbidrag och nästan 700 nya bilder har ni laddat upp på era bästa badplatser. Vi hoppas att ni har haft glädje av hemsidan, både för att titta på fina badbilder och för att hitta nya badplatser nära er.

Vi vill även passa på att gratulera Malou Gudmundsson som tog hem årets storpris för sin fantastiska badbild. Även våra 9 andra veckovinnare har bidragit med otroligt fina badbilder så stort grattis till er också!

Tack igen för det här året och för att ni har bidragit till att göra Hela Sverige Badar till Sveriges bästa badguide. Vi ses nästa år!

Hela Sverige Badar 2016

Måndag den 27 juni startar äntligen Barnängens omtyckta sommartävling Hela Sverige Badar för fjärde säsongen! Under 10 veckor samlar vi tillsammans med er sommarens alla härliga bad och smultronställen på www.sverigebadar.se

Var med du också! Gå in och dela med dig av dina bästa badtips och tävla om härliga sommar-kit varje vecka och storprisvinsten värd hela 20 000 SEK!

Nytt för i år är att du kan finna ett guldhjärta på alla de badplatser som har en plats på Alla Tiders Badtopp. Denna topplista rankar Hela Sverige Badars bästa badplatser genom åren.

Vi på Barnängen önskar er alla en fantastisk sommar med mycket bad, glass och lek!

Äldre inlägg