Sverige Badar 2017

Bada är det allra bästa med den svenska sommaren. Det tycker i alla fall vi på Barnängen. Därför vill vi guida dig till det bästa doppet i din omgivning. På Sverige Badar har vi samlat några av de populäraste badplatserna nära dig. Vi ger dig all information du behöver för att hitta just ditt smultronställe.

I år vill vi ha fler röster och badbilder!


Surfa runt på www.sverigebadar.se och gilla dina favoritstränder och badklippor, dela med dig av bilder, skriv kommentarer och hitta nya badfavoriter. Då har du samtidigt chansen att vinna allt ifrån ett sommar-kit från oss på Barnängen till en resecheck värd 20.000 kronor, se mer info under tävligssidan.

Så ta chansen! Tillsammans utser vi Sveriges bästa badplatser!

 

Sverige Frilufsar 2017

Nu är det återigen dags för Barnängens årliga initiativ Sverige Frilufsar (tidigare kallad Hela Sverige Utflyktar).

Varför gör vi det?

Vi svenskar är aktiva av naturen. Det tycker vi på Barnängen är härligt. Svensk natur och utomhusaktiviteter med nära och kära är något vi verkligen gillar. Därför har vi startat Sverige Frilufsar där vi samlar godbitarna ur svenskarnas frilufsliv för att inspirera fler att njuta av naturen året om.

Vad kan du göra?

Var med och bidra med dina bästa frilufstips och glimtar från livet ute i det fria. Varje vecka belönar vi den bästa bilden med ett fint frilufskit. I slutet av vintern utser vi dessutom Årets Frilufsbild där vinnaren belönas med en skidresa för hela familjen.

Tillsammans inspirerar vi till fler vinteräventyr - stora som små!

 

Läs mer på www.sverigefrilufsar.se

Hela Sverige Badar 2016


Vi på Barnängen vill tacka för en fantastisk sommarkampanj med Hela Sverige Badar 2016.

Vi har haft otroligt många tävlingsbidrag och nästan 700 nya bilder har ni laddat upp på era bästa badplatser. Vi hoppas att ni har haft glädje av hemsidan, både för att titta på fina badbilder och för att hitta nya badplatser nära er.

Vi vill även passa på att gratulera Malou Gudmundsson som tog hem årets storpris för sin fantastiska badbild. Även våra 9 andra veckovinnare har bidragit med otroligt fina badbilder så stort grattis till er också!

Tack igen för det här året och för att ni har bidragit till att göra Hela Sverige Badar till Sveriges bästa badguide. Vi ses nästa år!

Äldre inlägg