Barnängen Stärkande Keratin

Har du testat Barnängens senaste hårvårdsserie Stärkande Keratin än? Serien är speciellt utvecklad för fint och skört hår som behöver extra styrka och motståndskraft. Produkterna innehåller en blandning av keratin och vitamin B5, som kapslar in varje hårstrå och skyddar dem mot slitage. Resultatet är ett starkt och glänsande hår som är återuppbyggt från djupet.

Under hösten utvärderades Barnängen Stärkande Keratin av Smartsons testpiloter. I testet visade det sig att hela 81% av de som testade produkterna skulle rekommendera dem till en vän. De flesta tyckte framförallt om doften och upplevde att håret kändes starkare efter användning. Vissa tyckte även att håret kändes nyklippt, mindre strävt och höll sig rent länge. Läs fler kommentarer om Barnängen Stärkande Keratin här: http://smartson.se/barnangen-starkande-keratin.html

Senaste inlägg

Sverige Badar 2017

Var med och utse Sveriges bästa badplatser!

Sverige Frilufsar 2017

Sverige Frilufsar

Hela Sverige Badar 2016

Tack för ert stora engagemang!

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Frilufsar 2016

Tävling!

Hela Sverige Badar 2015

Tack för i år!

Pressrelease, 2015-09-22: Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja”

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher av Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja” från marknaden med omedelbar verkan.

Hela Sverige Badar

Tillsammans korar vi Sveriges bästa badplatser!

Hela Sverige utflyktar

Tillsammans inspirerar vi till fler härliga utflykter i vinter

Barnängen – Stolt sponsor av Look Good… Feel Better

Barnängen är en del av det globala programmet Look Good… Feel Better (LGFB), som ger cancersjuka kvinnor möjligheten att delta i gratis hudvårds- och sminkkurser.