Barnängen – Stolt sponsor av Look Good… Feel Better

Barnängen är en del av det globala programmet Look Good… Feel Better (LGFB), som ger cancersjuka kvinnor möjligheten att delta i gratis hudvårds- och sminkkurser. Syftet är att öka kvinnornas självförtroende och livskvalitet under cancerbehandlingen. Kurserna leds av professionella makeup-artister som ger kvinnorna råd och hjälp att hantera de  utseendeförändringar som cancer orsakar. Under kursen används produkter från Barnängen och andra ledande hudvårds- och sminkmärken, som de deltagande kvinnorna sedan får ta med sig hem.

Barnängens ansvarige fick under hösten äran att delta i en av LGFBs kurser. Hon beskriver upplevelsen som fantastisk och säger att ”det värmer i hjärtat att se hur mycket glädje kursen ger dessa kvinnor som just nu går igenom en av deras livs största utmaningar”. Kursen ger kvinnorna både styrka och uppmuntran vilket gör deltagandet i LGFB till en självklarhet för Barnängen. ”Cancer är en sjukdom som på något sätt drabbar oss alla och det är därför en ära att få sponsra ett sådant fantastiskt projekt som Look Good… Feel Better”.

Senaste inlägg

Sverige Badar 2017

Var med och utse Sveriges bästa badplatser!

Sverige Frilufsar 2017

Sverige Frilufsar

Hela Sverige Badar 2016

Tack för ert stora engagemang!

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Frilufsar 2016

Tävling!

Hela Sverige Badar 2015

Tack för i år!

Pressrelease, 2015-09-22: Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja”

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher av Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja” från marknaden med omedelbar verkan.

Hela Sverige Badar

Tillsammans korar vi Sveriges bästa badplatser!

Hela Sverige utflyktar

Tillsammans inspirerar vi till fler härliga utflykter i vinter

Barnängen Stärkande Keratin

Har du testat Barnängens senaste hårvårdsserie Stärkande Keratin än? Serien är speciellt utvecklad för fint och skört hår som behöver extra styrka och motståndskraft.