Hela Sverige utflyktar

Vi svenskar är aktiva av naturen. Det tycker vi på Barnängen är härligt. Svensk natur och aktiviteter med nära och kära är något vi verkligen gillar. Därför har vi tagit initiativ till Hela Sverige Utflyktar. Här samlar vi svenskarnas bästa utflyktstips och bilder för att inspirera fler att njuta av naturen året om.

Nu behöver din hjälp. Var med och bidra med dina bästa utflyktstips, stora som små. Vi belönar den populäraste utflyktsbilden varje vecka med ett utflyktskit från Fjällräven. I slutet av vintern utser vi 3 storvinnare till årets utflyktare, populäraste utflykten och årets bild som allihop vinner varsin skidresa för hela familjen.

Tillsammans inspirerar vi till fler härliga utflykter i vinter

Senaste inlägg

Sverige Badar 2017

Var med och utse Sveriges bästa badplatser!

Sverige Frilufsar 2017

Sverige Frilufsar

Hela Sverige Badar 2016

Tack för ert stora engagemang!

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Frilufsar 2016

Tävling!

Hela Sverige Badar 2015

Tack för i år!

Pressrelease, 2015-09-22: Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja”

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher av Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja” från marknaden med omedelbar verkan.

Hela Sverige Badar

Tillsammans korar vi Sveriges bästa badplatser!

Barnängen – Stolt sponsor av Look Good… Feel Better

Barnängen är en del av det globala programmet Look Good… Feel Better (LGFB), som ger cancersjuka kvinnor möjligheten att delta i gratis hudvårds- och sminkkurser.

Barnängen Stärkande Keratin

Har du testat Barnängens senaste hårvårdsserie Stärkande Keratin än? Serien är speciellt utvecklad för fint och skört hår som behöver extra styrka och motståndskraft.