Hela Sverige Badar

Nu är det äntligen sommar! Vi på Barnängen tycker att ett uppfriskande bad är bland det bästa med sommaren och därför har vi i år igen dragit igång Hela Sverige Badar. På www.sverigebadar.se samlar vi bilder från de härligaste badplatserna i Sverige. I år är sajten bättre än någonsin då den är mer användarvänlig med både kartor och sökfunktioner för att skapa Sveriges bästa badguide. Dessutom är sajten mobilanpassad så att du när som helst ska kunna hitta en badplats nära dig.  

Nu behöver vi din hjälp! Vad med och bidra med din bästa badplats och badbild på www.sverigebadar.se. Varje vecka vinner den bästa badbilden ett fint pris med produkter från Barnängen. I slutet av sommaren utser vi dessutom en storvinnare till årets badbild som vinner ett presentkort från Ticket värt 20,000 kr.

Tillsammans korar vi Sveriges bästa badplatser!

Senaste inlägg

Sverige Badar 2017

Var med och utse Sveriges bästa badplatser!

Sverige Frilufsar 2017

Sverige Frilufsar

Hela Sverige Badar 2016

Tack för ert stora engagemang!

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Frilufsar 2016

Tävling!

Hela Sverige Badar 2015

Tack för i år!

Pressrelease, 2015-09-22: Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja”

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher av Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja” från marknaden med omedelbar verkan.

Hela Sverige utflyktar

Tillsammans inspirerar vi till fler härliga utflykter i vinter

Barnängen – Stolt sponsor av Look Good… Feel Better

Barnängen är en del av det globala programmet Look Good… Feel Better (LGFB), som ger cancersjuka kvinnor möjligheten att delta i gratis hudvårds- och sminkkurser.

Barnängen Stärkande Keratin

Har du testat Barnängens senaste hårvårdsserie Stärkande Keratin än? Serien är speciellt utvecklad för fint och skört hår som behöver extra styrka och motståndskraft.