Hela Sverige Badar 2015

Vi på Barnängen vill tacka för en fantastisk sommarkampanj med Hela Sverige Badar 2015.

I år har sajten www.sverigebadar.se varit  bättre än någonsin med bland annat en mobilanpassad hemsida, sökfunktioner och kartor. Detta har gjort att ännu fler badsugna har klickat in för att kunna hitta en ny badfavorit i närheten.

Vi har också haft otroligt många tävlingsbidrag och nära tusen nya bilder har ni laddat upp på era bästa badplatser. Vi hoppas att ni har haft glädje av hemsidan, både för att titta på fina badbilder och för att hitta nya badplatser nära er.

Vi vill även passa på att gratulera Birgitta Gill som tog hem årets storpris för sin fantastiska badbild. Även våra 10 andra veckovinnare har bidragit med otroligt fina badbilder så stort grattis till er också!

Tack igen för det här året och för att ni har bidragit till att göra Hela Sverige Badar till Sveriges bästa badguide. Vi ses nästa år!

Senaste inlägg

Sverige Badar 2017

Var med och utse Sveriges bästa badplatser!

Sverige Frilufsar 2017

Sverige Frilufsar

Hela Sverige Badar 2016

Tack för ert stora engagemang!

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Frilufsar 2016

Tävling!

Pressrelease, 2015-09-22: Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja”

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher av Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja” från marknaden med omedelbar verkan.

Hela Sverige Badar

Tillsammans korar vi Sveriges bästa badplatser!

Hela Sverige utflyktar

Tillsammans inspirerar vi till fler härliga utflykter i vinter

Barnängen – Stolt sponsor av Look Good… Feel Better

Barnängen är en del av det globala programmet Look Good… Feel Better (LGFB), som ger cancersjuka kvinnor möjligheten att delta i gratis hudvårds- och sminkkurser.

Barnängen Stärkande Keratin

Har du testat Barnängens senaste hårvårdsserie Stärkande Keratin än? Serien är speciellt utvecklad för fint och skört hår som behöver extra styrka och motståndskraft.