Hela Sverige Frilufsar 2016

Från och med måndag 8 februari drar Barnängens efterlängtade vintertävling Hela Sverige Frilufsar igång! Förra årets tävling blev väldigt lyckad och nu ser Barnängen fram emot en minst lika populär tävling i år. 

Nu behöver vi din hjälp! På www.sverigefrilufsar.se samlar vi in bilder från vinterns alla härliga utflykter. Var med och bidra med dina bästa frilufstips, stora som små. Varje vecka belönas veckans bästa bild med ett härligt frilufs-kit från Fjällräven. När vintersäsongen är slut utser vi en lycklig Storvinnare som belönas med en skidresa för hela familjen!
Mer information på tävlingens hemsida.

Senaste inlägg

Sverige Badar 2017

Var med och utse Sveriges bästa badplatser!

Sverige Frilufsar 2017

Sverige Frilufsar

Hela Sverige Badar 2016

Tack för ert stora engagemang!

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Badar 2015

Tack för i år!

Pressrelease, 2015-09-22: Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja”

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher av Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja” från marknaden med omedelbar verkan.

Hela Sverige Badar

Tillsammans korar vi Sveriges bästa badplatser!

Hela Sverige utflyktar

Tillsammans inspirerar vi till fler härliga utflykter i vinter

Barnängen – Stolt sponsor av Look Good… Feel Better

Barnängen är en del av det globala programmet Look Good… Feel Better (LGFB), som ger cancersjuka kvinnor möjligheten att delta i gratis hudvårds- och sminkkurser.

Barnängen Stärkande Keratin

Har du testat Barnängens senaste hårvårdsserie Stärkande Keratin än? Serien är speciellt utvecklad för fint och skört hår som behöver extra styrka och motståndskraft.