Hela Sverige Badar 2016

Måndag den 27 juni startar äntligen Barnängens omtyckta sommartävling Hela Sverige Badar för fjärde säsongen! Under 10 veckor samlar vi tillsammans med er sommarens alla härliga bad och smultronställen på www.sverigebadar.se

Var med du också! Gå in och dela med dig av dina bästa badtips och tävla om härliga sommar-kit varje vecka och storprisvinsten värd hela 20 000 SEK!

Nytt för i år är att du kan finna ett guldhjärta på alla de badplatser som har en plats på Alla Tiders Badtopp. Denna topplista rankar Hela Sverige Badars bästa badplatser genom åren.

Vi på Barnängen önskar er alla en fantastisk sommar med mycket bad, glass och lek!

Senaste inlägg

Sverige Badar 2017

Var med och utse Sveriges bästa badplatser!

Sverige Frilufsar 2017

Sverige Frilufsar

Hela Sverige Badar 2016

Tack för ert stora engagemang!

Hela Sverige Frilufsar 2016

Tävling!

Hela Sverige Badar 2015

Tack för i år!

Pressrelease, 2015-09-22: Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja”

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher av Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja” från marknaden med omedelbar verkan.

Hela Sverige Badar

Tillsammans korar vi Sveriges bästa badplatser!

Hela Sverige utflyktar

Tillsammans inspirerar vi till fler härliga utflykter i vinter

Barnängen – Stolt sponsor av Look Good… Feel Better

Barnängen är en del av det globala programmet Look Good… Feel Better (LGFB), som ger cancersjuka kvinnor möjligheten att delta i gratis hudvårds- och sminkkurser.

Barnängen Stärkande Keratin

Har du testat Barnängens senaste hårvårdsserie Stärkande Keratin än? Serien är speciellt utvecklad för fint och skört hår som behöver extra styrka och motståndskraft.