Sverige Badar 2017

Bada är det allra bästa med den svenska sommaren. Det tycker i alla fall vi på Barnängen. Därför vill vi guida dig till det bästa doppet i din omgivning. På Sverige Badar har vi samlat några av de populäraste badplatserna nära dig. Vi ger dig all information du behöver för att hitta just ditt smultronställe.

I år vill vi ha fler röster och badbilder!


Surfa runt på www.sverigebadar.se och gilla dina favoritstränder och badklippor, dela med dig av bilder, skriv kommentarer och hitta nya badfavoriter. Då har du samtidigt chansen att vinna allt ifrån ett sommar-kit från oss på Barnängen till en resecheck värd 20.000 kronor, se mer info under tävligssidan.

Så ta chansen! Tillsammans utser vi Sveriges bästa badplatser!

 

Senaste inlägg

Sverige Frilufsar 2017

Sverige Frilufsar

Hela Sverige Badar 2016

Tack för ert stora engagemang!

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Badar 2016

Hela Sverige Frilufsar 2016

Tävling!

Hela Sverige Badar 2015

Tack för i år!

Pressrelease, 2015-09-22: Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja”

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Barnängen tre batcher av Barnängen Body Lotion ”Lenande & Olja” från marknaden med omedelbar verkan.

Hela Sverige Badar

Tillsammans korar vi Sveriges bästa badplatser!

Hela Sverige utflyktar

Tillsammans inspirerar vi till fler härliga utflykter i vinter

Barnängen – Stolt sponsor av Look Good… Feel Better

Barnängen är en del av det globala programmet Look Good… Feel Better (LGFB), som ger cancersjuka kvinnor möjligheten att delta i gratis hudvårds- och sminkkurser.

Barnängen Stärkande Keratin

Har du testat Barnängens senaste hårvårdsserie Stärkande Keratin än? Serien är speciellt utvecklad för fint och skört hår som behöver extra styrka och motståndskraft.